Orhan Kural'ın Vefatına Kavgalı Olduğu Cem Yılmaz'dan Dikkat Çeken Mesaj!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir dönem davalık olduğu ünlü profesör Orhan Kural'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine Twitter sayfasından dikkat çeken bir taziye mesajı yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir dönem davalık olduğu ünlü profesör Orhan Kural'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine Twitter sayfasından dikkat çeken bir taziye mesajı yayınladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir dönem davalık olduğu ünlü profesör Orhan Kural'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine Twitter sayfasından dikkat çeken bir taziye mesajı yayınladı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Orhan Kural'ın vefatı için "Yıllardır aramız pek iyi olmasa da Orhan Kural a cok üzüldüm.Huzur içinde yatsın sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. " ifadelerini kullanan Yılmaz sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;