Orkun Işıtmak Acun Ilıcalı İle Playstation'da Kozlarını Paylaştı!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge için gittiği Dominik'te Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur ve Doğan Kabak ile Playstation'da kozlarını paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge için gittiği Dominik'te Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur ve Doğan Kabak ile Playstation'da kozlarını paylaştı. Son dönemde yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber yayınladığı içeriğinde yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge için gittiği Dominik'te Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur ve Doğan Kabak ile Playstation'da kozlarını paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge için gittiği Dominik'te Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur ve Doğan Kabak ile Playstation'da kozlarını paylaşan ünlü Youtuber yaşanılanlarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.