Orkun Işıtmak İnternetin Gizli Katmanı DeepWeb Ya Da Darkweb'e Girdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda internetin gizli katmanı olarak bilinen darkweb ya da deepweb'e girerek kendi Instagram sayfasını hacklemesi için hacker tuttu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda internetin gizli katmanı olarak bilinen darkweb ya da deepweb'e girerek kendi Instagram sayfasını hacklemesi için hacker tuttu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda internetin gizli katmanı olarak bilinen darkweb ya da deepweb'e girerek kendi Instagram sayfasını hacklemesi için hacker tuttu.

 

Yayınladığı videosunda internetin gizli katmanı olarak bilinen darkweb ya da deepweb'e giren ünlü sosyal medya fenomeni burada kendi Instagram sayfasını hacklemesi için hacker tuttu. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.