Oscar Kazanan İlk Basketbolcu Kobe Bryant Aslında Kimdi?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde geçtiğimiz günlerde geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile ilgili bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde geçtiğimiz günlerde geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile ilgili bilinmeyenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde geçtiğimiz günlerde geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile ilgili bilinmeyenleri anlattılar.

 

O hala 6 yaşında babasının çoraplarından basket topu yapan, hırslı çocuktu. O 3 yaşında ilk defa elini değdirdiği basketbol topuna deli gibi bağlı kalan kara mambaydı. Basketbolun onun için tek gerçek olduğunu biliyordu. Ona aşık olduğu gerçeği. Tüm hayatını bunun üzerine kurdu. Yapılamaz denilen her şeyi yaptı, yapılamaz denilen her şeyi yapmaları için binlere,  milyonlara ilham kaynağı oldu. Çocukluğumuzun uykusuz gecelerinde, ertesi gün okulda dersi bir elimiz çenemizde uyumamaya çalışarak dinlememizin, tenefüslerde beton yer, demir potada onun hareketlerini yapmaya çalışırken dizlerimizin yara bağlamasının nedeni. İlklerin adamı. Bunu o herkese ilham olabilecek hayat hikayesinin temel taşı olan hırsı ve çalışma aşkıyla yaptı. Basketbol aşkı, ona tarihte Oscar kazanan ilk basketbolcu olma ünvanını da getirdi.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.