Öykü Berkan'dan Exatlon Challenge Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan, Instagram sayfasından yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge hakkındaki düşüncelerini paylaştı.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan, Instagram sayfasından yakında TV8'de yayınlanacak Exatlon Challenge hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Exatlon Challenge hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Exatlon Challenge hakkındaki düşüncelerini paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni "Acısıyla tatlısıyla bitirdik içinde bulunduğumuz büyük proje bize bir çok tecrübe kattı yüzümüz gülerek ayrıldık. Tüm ekibi çok çok sevdiğimi söylemek istiyorum burası bana çok güzel dostluklar kazandırdı" ifadelerini kullanırken bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Öykü Berkan'ın o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Öykü Berkan'ın Instagram sayfasından alınmıştır.