Öykü Berkan Saç Rengini Değiştirdi! Yoğun Övgü Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda değiştirdiği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda değiştirdiği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda değiştirdiği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken çok sayıda övgü dolu yorum aldı.

 

oyku berkan sac rengini degistirdi yeni imaji yogun ilgi gordu kesinlike bu senin rengin

 

Senin saç rengin kesinlikle bu!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda değiştirdiği saç rengini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan için takipçileri "herkes yaz geliyor diye sarıya dönerken o sırada öykü", "Bu kesinlikle senin rengin", "Bütün herkesi sarışın yaptıktan sonra kızlar ", "İşte bu ya senin saç rengin kesinlikle bu bambaşka olmuşsun aşırı güzel sarıdan bin kat güzel" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: