Öz Babasının İstismarına Uğrayan Melisa Döngel'den Olay İtiraf! Kendiimi Öldürmek İstedim!

Yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Döngel, önceki hafta yaptığı "öz babasının istismarına uğradığı" itirafları için açıklamalarda bulunurken, yürek burkan ifadeler kullandı. 

 

Yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Döngel, önceki hafta yaptığı "öz babasının istismarına uğradığı" itirafları için açıklamalarda bulunurken, yürek burkan ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Melisa Döngel, önceki hafta yaptığı "öz babasının istismarına uğradığı" itirafları için açıklamalarda bulunurken, yürek burkan ifadeler kullandı.

 

Oyuncu Melisa Döngel'in öz babası tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. Dava tutanaklarına yansıyan, yıllarca süren ancak yazmakta bile zorlanılan istismarın detayları kan dondurdu. Döngel, mahkemede defalarca maruz kaldığı cinsel istismarı, “Babam sürekli oyunculuğumu bitirmekle, okuldan almakla tehdit ettiği için bir şey diyemiyordum. Kendimi öldürmeye bile kalktım. Kaç kere hastaneye kaldırıldım hatırlamıyorum. Sonra pişman oldum." ifadelerini kullandı. ”Çocukluğumu yaşayamadım" diyen Döngel, "Bu saatten sonra nasıl anne olacağım? Nasıl evleneceğim? Bir gün kızım olursa babasıyla nasıl evde bırakırım?" diyerek yürek burktu.

 

melisa dongel den olay aciklamalar