Ozan Dolunay'ın Sevgilisi Pelinay Yiğit'in Küvet Pozu Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı iddialı küvet paylaşımıyla gündeme oturdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı iddialı küvet paylaşımıyla gündeme oturdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı iddialı küvet paylaşımıyla gündeme oturdu. 

 

Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez küvet pozu veren Yiğit, sosyal medyayı da salladı. Ozan Dolunay'ın bir süredir beraber olduğu sevgilisi Pelinay Yiğit yine çok konuşulacak fotoğraflar yayınladı. Sosyal medya hesabından birbirinde seksi karelerini yayınlayan Yiğit, küvetin içinde poz verdi. Yiğit, daha sonra tangayla çektirdiği kareyi Instagram'dan paylaştı. Sosyal medyada çok konuşulan Yiğit, hayranlarından binlerce beğeni aldı.

 

İşte, Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit'in iddialı küvet pozu...

 

ozan dolunay in sevgilisi pelinay yigit in iddiali kuvet pozu olay oldu