Özcan Deniz İle Ev Sahibi Arasındaki Krizde Yeni Perde! Mahkeme Hesap Açtırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar ile Sarıyer'de kiraya çıkmış ev sahibi ile yaşadığı sorun mahkemeye taşınmıştı. Krizde yaşanan yeni gelişmeler dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar ile Sarıyer'de kiraya çıkmış ev sahibi ile yaşadığı sorun mahkemeye taşınmıştı. Krizde yaşanan yeni gelişmeler dudak uçuklattı. 

 

GÜNAYDIN'ın duyurduğu Özcan Deniz ve ev sahibinin karakolluk olduğu olayda ikili arasında yaşanan kavganın asıl sebebinin kira zammı olduğu belirlenmişti. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile ev sahibi arasında kira tartışmasının yeni detayları ortaya çıktı. Mahkemenin yolunu tutan Özcan Deniz ev sahibinin kira oyununu bozdu. Özcan Deniz'den kira almamak için hesabını kapattırdığı öğrenilen ev sahibine karşı Deniz'in Sulh Hukuk Mahkemesine başvurarak mahkeme zoruyla ev sahibine banka hesabı açtırıp kirayı bu hesaba gönderdiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz yeni evlendiği eşi Samar Dadgar ile kiraya çıktığı Sarıyer'deki villasının ev sahibiyle karakolluk olmuştu. Olay 2 Mart tarihinde Sarıyer'de meydana gelmiş, Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ikametinde oturduğu sırada sitenin bahçe işleriyle uğraşan görevli kapılarını çalarak ünlü şarkıcının aracını bahçenin önünden çekmesini istemişti. Ev sahibinin bahçede rögar kapağı açacağını öğrenen Özcan Deniz, böyle bir çalışma için önceden kendilerine haber vermeleri gerektiğini söylemişti. Bu sırada iddiaya göre ev sahibi Özcan Deniz'in yanına gelerek sert bir dille tehditler savurmaya başlamıştı. SABAH'tan Atakan Irmak'ın ulaştığı yeni bilgilere göre ikili arasında daha önceye dayalı kira ödemesi konusunda tartışma çıktığı olay günü ise tartışmanın büyüdüğü ortaya çıkmıştı.

 

İkili arasında yaşanan olay sonrası ev sahibi Osman B., verdiği ifadesinde 'Özcan Deniz yanıma geldiğinde kardeşi ile benim oğlumun konuştuğunu kira işini halledebileceklerini söyledi.' diye konuştu. Daha sonra Özcan Deniz'in evine giderek polise haber verdiğini söyleyen ev sahibi ünlü şarkıcıyı tehdit etmediğini sadece kira konusunda konuşmak için ikametine gittiğini söylemişti.

 

Ev sahibi hesabı kapattı! Mahkeme yeni hesap açtırdı!

 

İkili arasında yaşanan tartışmaya bir yenisi daha eklendi. Ev sahibi Osman B.'nin Özcan Deniz'in attığı kirayı beğenmeyince banka hesabını kapattırdığı ortaya çıktı. Özcan Deniz'in ise avukatları aracılığıyla devletin kota koyduğu yüzde 25'lik kira artışını beğenmeyen ev sahibine kirayı ödeyebilmek için mahkemeye başvurarak ev sahibi adına yeni bir hesap açılması talebinde bulundu. Yapılan başvuru üzerine Sulh Hukuk Mahkemesi yapılan inceleme sonrası kira bedeli olan 32 bin 500 liranın ev sahibine ödenmesi için yeni bir hesap açılmasına karar verdi. Karar sonrası Özcan Deniz yeni banka hesabına kira ödemesini gerçekleştirdi.