Özcan Deniz İle Samar Dadgar Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile dünyaevine girdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile dünyaevine girdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile dünyaevine girdi. 

 

Habertürk'ün aktardığı habere göre, Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, üçüncü kez nikah masasına oturdu. Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile hayatını birleştirdi. 2019'da Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz'in, üçüncü kez evlendiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin 'evlilik' sorularına 'kısmet' yanıtını veren Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile nikah masasına oturdu. Çift, yakın dostlarının katılımıyla Zekeriyaköy'deki evlerinde gerçekleşen sade bir törenle birbirlerine 'evet' dedi.

 

ANNESİ KARŞI ÇIKMIŞTI!

 

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, bu evliliğe karşı çıkmıştı. Kadriye Deniz, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti: Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum.

 

"HEDİYE GİBİ GELDİN 2023"

 

Samar Dadgar da geçtiğimiz aylarda tektaşının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Sevgilisiyle görüntülerinin de yer aldığı paylaşıma Dadgar, "Hediye gibi geldin, hoş geldin." mesajını not düşmüştü.