Özcan Deniz Oğlu Kuzey'in Doğum Gününü Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı. 

 

Doğum gününü kutladı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Kuzey'in doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı "İyi ki doğdun oğlum" ifadelerini kullanırken bu paylaşım yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ozcan deniz oglu kuzey in dogum gununu kutladi



Etiketler: