Özcan Deniz Takipçilerinin Sorularına Yanıt Verdi Film Projesini Diziye Çevirdiğini Söyledi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Instagram sayfasından düzenlediği canlı yayında takipçilerinin sorularına yanıt verirken, daha önce film projesi yapmayı düşündüğü projesini 6 bölümlük diziye çevirdiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Instagram sayfasından düzenlediği canlı yayında takipçilerinin sorularına yanıt verirken, daha önce film projesi yapmayı düşündüğü projesini 6 bölümlük diziye çevirdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Instagram sayfasından düzenlediği canlı yayında takipçilerinin sorularına yanıt verirken, daha önce film projesi yapmayı düşündüğü projesini 6 bölümlük diziye çevirdiğini açıkladı. 

 

Instagram’dan canlı yayına katılan ve hayranları ile buluşan ünlü oyuncu, pandemi sürecinin evden işleri yürütme fırsatı sunduğunu ve bundan sonra bu sürecin daha yoğun şekilde ilerleyeceğini anlattı. Özcan Deniz, karantina günlerinde projesi hakkında neler yaptığını şöyle anlattı: “Pandemiden dolayı eve kapandık diye, evde film çekmeye başladım. Sonra diziye dönüştü bu, 6 bölümlük. Neredeyse hiç kimse ile karşılaşmadım. Bütün teknik ekip evimde çalıştı, bir tek bugün stüdyoya uğradım. Böyle de bir dünya varmış, bununla da tanıştık. Evden de her şey olabiliyormuş. Galiba önümüzdeki dönemde bütün işleri böyle çevireceğiz. Öyle görünüyor. Hem işler hızlanacak, galiba biraz daha yaratıcı oluyor insan. İşe gitme, mesai saati kollama baskısı, ortadan kalktı.”