Özge Borak'ın Evlilik Ve Çocuk Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Borak, NTV'de yayınlanan sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yaptığı Empati programına konuk olurken, yaptığı evlilik ve çocuk açıklamalarıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Borak, NTV'de yayınlanan sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yaptığı Empati programına konuk olurken, yaptığı evlilik ve çocuk açıklamalarıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Borak, NTV'de yayınlanan sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yaptığı Empati programına konuk olurken, yaptığı evlilik ve çocuk açıklamalarıyla gündem oldu. 

 

Ahmet Mümtaz Taylan, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programında oyuncu Özge Borak'ı ağırladı. Borak, yaptığı evlilikler ve çocuk sahibi olma isteğinden bahsetti. Ahmet Mümtaz Taylan, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programında Özge Borak'ı ağırladı. Gerçek yaşam öykülerinin paylaşıldığı programda Taylan sordu, Özge Borak yaşanmış hikayeler ile empati kurdu. Oyuncu programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

 

ozge borak in yaptigi evlilik ve cocuk aciklamasi gundem oldu

 

"SADECE İSTİYORUM DİYE ÇOCUK YAPMADIM”

 

Borak "Anneyle babayla arkadaş olunmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir miktar tabii ki olabilir ama arkadaş başka bir şey. Kavram karmaşasına gider fazlası. Yetişkince arkadaşlıkta iyiyiz ama. Anneme söylediğim bir şeyi babamdan, babama söylediğim bir şeyi annemden duymamışımdır. Muhteşemler" dedi. Ünlü oyuncu sözlerine "Eğer bu saatten sonra olabilirse, onlar gibi ebeveyn olmak isterim. Çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi anne olmak. Hep çok istedim ama olmadı. Yaşadığım ilişkilere baktığımda, kimseyi suçlamak için de söylemiyorum, o noktada bazı şeylerin yolunda gitmeme ihtimalini öngörüp, sırf sadece istiyorum diye çocuk yapmadım" diyerek devam etti.

 

"AYIP OLMASIN DİYE EVLİLİKTEN VAZGEÇMEDİM”

 

İlk evliliğini Bülent Şakrak, ikincisini ise Ata Demirer’le yapan ünlü oyuncu, “Sen kendi doğrularına göre yaşıyor musun?” sorusuna “Yaşamıyordum. Büyük oranla yaşamıyordum. Neden? Eski evliliklerime de gidebiliriz. Doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden daha önce vazgeçebilirdim. Ama ayıp olmasın ya şimdi, o kadar da adım attık diye vazgeçmedim. Belki de son 8 yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum. Artık kimseye verecek bir hesabım yok. Bu benim hayatım. Kimseye kötülüğüm yok, bu kararı ben verdim diye yaşıyorum hayatı" dedi. Kısa süre önce babaannesini kaybeden Borak, acısını “Kalbim kırıldı” sözleriyle dile getirdi. Borak “Benim hayatımda hızlı büyüdüğüm bir an var; 12 yaşındayken dedemin ölümü. Birden büyük bir insan olduğumu hissettim. O böyle hafif otoriter bir dedeydi ama ben söz konusu olduğumda öyle değildi" dedi.