Özge Özacar'dan Kısmet Dizisine Veda Paylaşımı! Beğeni Topladı! Tadı Damağımızda Kalan Bir Hikaye!

FOX TV'de yayınlanan Kısmet dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle final yapmaya hazırlanırken dizinin başrol oyuncularından Özge Özacar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla Kısmet dizisine veda ederken ekip arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür ederek çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Kısmet dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle final yapmaya hazırlanırken dizinin başrol oyuncularından Özge Özacar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla Kısmet dizisine veda ederken ekip arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür ederek çarpıcı ifadeler kullandı. FOX TV'de yayınlanan Kısmet dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle final yapmaya hazırlanırken dizinin başrol oyuncularından Özge Özacar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla Kısmet dizisine veda ederken ekip arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür ederek çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

ozge ozacar dan kismet dizisine veda paylasimi tadi damagimizda kalan bir hikaye

 

Tadı damağımızda kalan bir hikaye!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Adı gibi Kısmet’iyle geldi Melikem.  Her an en büyük destekçim, can dostum @cemfoni İyi ki varsın. Hayranları olduğum,karşılıklı oynamaktan onur duyduğum oyun arkadaşlarım; günleri birlikte gece ettiğimiz can ekip arkadaşlarım, çok kıymetli hocalarımız; her daim yanımda olan yapım ekibim. Kalamış’ta bizi misafir eden komşularımız. Her cuma evine misafir eden, yollarda Melike diye seslenip yüzümü güldüren canım izleyicilerimiz.  Hakkınızı helal edin :) Tadı damağımızda kalan çoook güzel bir hikayenin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Kısmet final bölümüyle bu akşam, son kez @foxturkiye ‘de! İyi ki!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü.