Özge Özder Kızı Luna'yı Kucağına Aldı! Biz Çok İyiyiz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Luna'yı kucağına aldığını söylerken, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Luna'yı kucağına aldığını söylerken, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Luna'yı kucağına aldığını söylerken, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. 

 

Biz iyiyiz! 

 

Biz çok iyiyiz...Bugün anne olan ve kızı Eva Luna'yı kucağına alan Özge Özder, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Tüm merak edenlere... Luna bebek ve biz çok iyiyiz... Çok şükür.. Bu süreçte duaları ve iyi dilekleriyle bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür... Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua ettim bugün... hepinizi sevgiyle kucaklarım canlarım..." notunu düştü.

 

ozge ozder kizi lunayi kucagina aldi