Özge Özder Maske Uyarılarını Ciddiye Almayanlara İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda maske uyarılarını dikkate almayan vatandaşlara isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda maske uyarılarını dikkate almayan vatandaşlara isyan etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda maske uyarılarını dikkate almayan vatandaşlara isyan etti.

 

Ünlü oyuncu Özge Özder maske kullanımı ile ilgili uyarıları dikkate almayanlara tepki gösterdi. Sağlık bakanı Fahrettin Koca’nın Maskenin koruyuculuğu, ağzı ve burnu tamamen kapatmasına bağlıdır. Havayla doğrudan temas önlenmelidir. Örneğin, burun açıkta bırakılırsa virüse yoğun şekilde maruz kalmanız mümkün. Virüs yükü arttıkça da hastalık ağırlaşır. Maskenizden tam yaralanın. Hastalığın önünü kesin. sözlerini paylaşarak ‘’ Artık bir geri**** anlatır gibi anlatılmasından ben utanıyorum. Ama hala anlaşılmaması ve bu uyarıların gerekli olması gerçeğinden daha çok utanıyorum.

 

Ozge Ozder maske isyani