Özge Özpirinçci Eşi Burak Yamantürk'ün Doğum Gününü Yarıçıplak Pozlarla Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin yarıçıplak pozlarıyla doğum gününü kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin yarıçıplak pozlarıyla doğum gününü kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin yarıçıplak pozlarıyla doğum gününü kutladı.

 

ozge ozpirincci esinin dogum gununu yariciplak paylasimla kutladi 1

 

Geçtiğimiz günlerde anne olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'ün doğum gününü yarı çıplak pozlarını paylaşarak kutladı. Geçtiğimiz günlerde kızı Mercan'ı kucağına alan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram hesabından eşi Burak Yamantürk'ün doğum gününü kutladı. Özpirinçci, doğum günü paylaşımına, ''İyi ki doğdun hot daddy! İyi ki varsın! Birlikteliğimize kattığımız yeni hayatla, bu ve bundan sonraki her yaşında sağlık, keyif, huzur, eğlence, seyahat, güzel yemek, şen sofralar, heyecanlandıran işler bizimle olsun! Seni seviyorum'' notunu düştü. Özge Özpirinçci, geçmişte meslektaşı Engin Altan Düzyatan ile aşk yaşamıştı. Güzel oyuncu, Düzyatan ile ayrıldıktan sonra Tatar Ramazan dizisinde tanıştığı Burak Yamantürk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Uzun yıllar birlikte olan ikili, Özge Özpirinçci'nin hamilelik haberinden sonra dünyaevine girdi. Özge Özpirinçci, hamilelik döneminde verdiği bir röportajda kızının adını ''Üzüm'' koymak istediğini ancak eşi Yamantürk'ün bu isme sıcak bakmadığını anlatmıştı. Bebeklerinin adını doğduktan sonra koyan çift, kızlarına ''Mercan'' adını verdi

 

ozge ozpirincci esinin dogum gununu yariciplak paylasimla kutladi 2

 

İşte Özge Özpirinçci'nin o paylaşımları;

 

ozge ozpirincci esinin dogum gununu yariciplak paylasimla kutladi 3