Özge Özpirinçci Hakkında Ortaya Atılan İddia Şoke Etti! 'Dizi Geldi Diye Yüzüstü Bıraktı! Özpirinçci'den Açıklama!

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddia gündem olurken konuyla ilgili Özpirinçci açıklamalarda bulundu. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddia gündem olurken konuyla ilgili Özpirinçci açıklamalarda bulundu. 

 

ozge ozpirincci hakkinda soke eden iddia dizi geldi diyip yuz ustu birakti ozpirincci den aciklama

 

'Dizi geldi diye yüzüstü bıraktı!'

 

X platformunda 'Orel Deniz Ai' isimli bir kullanıcının Özge Özpirinçci ile ilgili ortaya attığı "Özge Özpirincci bi karakterin hayatini çok beğenip tiyatro oyunu yapıcam diye tutturup herkesi darlıyor, sponsorlar bulunuyor, sahneleme aşamasına geliniyor ve son anda “bana dizi geldi” diyip herkesi yüz üstü bırakıyor, bu da böyle bir kulis olsun size, kalitelidir evet :D" iddiası gündem oldu. Bunun üzerine konuya açıklık getiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci şu ifadeleri kullandı: 

 

'İlk defa sahneye çıkacaktım ve bu deneyimimin böyle bir seneme denk gelmesini istemedim'

 

"Bahsettiğiniz ‘oyun’ bir kitap uyarlaması. Kitabı okuduktan sonra yazarına mesaj atıp, ‘eğer bir gün kitabınızı tiyatro oyunu ya da sinema filmine uyarlamak isterseniz, ben bu rol için deneme çekimi yapmak istiyorum’ dedim. ‘Böyle bir tesadüf olamaz biz de sizi düşünüyorduk’ dedi. Kimseyi darlamadım. Sponsor bulmadım. Masa okuması yaptık bir kere ve tatile gittik hepimiz. Bu süreçte takvimle ilgili konuşmalar yapıldı ve sezonda bir diziye oynayacağım bilgisi verildi. Yaz tatili bitişine doğru set hayatına başlayacağımı ve bu sefer 2 yaşında bir kız çocuğum olduğu için zamanımı daha doğru değerlendirmem gerektiğini idrak etmeye başladım. Üstüne bir de babama ALS teşhisi konması ile birlikte fiziksel ve duygusal anlamda yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir sezonun beni beklediğini anladım. İlk defa sahneye çıkacaktım ve bu deneyimimin böyle bir seneme denk gelmesini istemedim. Bu noktada oyuna dahil olamayacağımı ve bundan dolayı çok üzgün olduğumu söyledim. Hayallerimizin kağıt üstündeki duruşuyla hayatın bizim için çizdiği resimler her zaman aynı çerçevede  buluşamıyabiliyor. O çerçeveye zorla sığmaya çalışmamak da resmin ‘kalitesini’ bozmak istememekten kaynaklanabiliyor. Teşekkürler." 

 

İşte o açıklama;

 

ozge ozpirincci hakkinda soke eden iddia dizi geldi diyip yuz ustu birakti ozpirincci den aciklama

 

Özge Özpirinçci'nin açıklaması sonrası yeniden paylaşımda bulunan 'Orel Deniz Ai' isimli kullanıcı Özpirinçci'nin açıklaması için "bütün sektör ve tiyatro camiası Özge’nin yazdığım olayını konustu durdu bi bilen ben değildim, gelmiş hemen çocuğum var babam hasta şöyle böyle :D bi de yazar demiş ki biz de sizi düşünüyorduk :Ddddddddd ne tesadüf sjdjdjdjdkf jsjsdkdkkddkkd koptum, buna da inanlar var ha te allam" ifadelerini kullandı. Kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından görüntülenen paylaşım sosyal medyada gündem oldu.