Özge Özpirinçci Hamileliği Hakkında Konuştu!

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Burak Yamantürk ile Bebek'te bir kuaför çıkışı objektiflere yansırken, hamileliği hakkında konuştu. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Burak Yamantürk ile Bebek'te bir kuaför çıkışı objektiflere yansırken, hamileliği hakkında konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Burak Yamantürk ile Bebek'te bir kuaför çıkışı objektiflere yansırken, hamileliği hakkında konuştu.

 

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Bebek’te bulunan bir kuaför salonundaydı. Daha önce bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiğini söyleyen oyuncu, hamileliği hakkında konuştu. 8 aylık hamile olan Özge Özpirinççi, “Çok iyiyim. Doğumu az kaldı. Sağlıklar yerinde” diye konuştu.

 

Özge Özpirinçci, bebek için isim düşünüp düşünmedikleri sorusuna “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” yanıtını verdi. Özpirinçci, daha önce yaptığı bir açıklamada bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiğini söylemişti. Güzel oyuncu bunun hatırlatılması üzerine “Fantastik bir yorum tabii ki de. Sağlıklı olması yeterli” dedi

 

ozge ozpirincci hamilelik sureciyle ilgili konustu