Özge Özpirinçci İle Burak Yamantürk Bodrum'da Tatilde Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'da tatil yaparken görüntülenirken, muhabirlerin sorularını yanıtladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'da tatil yaparken görüntülenirken, muhabirlerin sorularını yanıtladılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'da tatil yaparken görüntülenirken, muhabirlerin sorularını yanıtladılar. 

 

'TATİLİN TADINI ÇIKARIYORUM'

 

Özge Özpirinçci önceki gün kendisi gibi oyuncu eşi Burak Yamantürk ile birlikte Yalıkavak’taki Momo Bodrum’dan çıkarken görüntülendi. Muhabirler ile bir süre sohbet eden Özpirinçci, "Arkadaşlar Mercan evde uyuyor. Burak ile dışarı çıkalım istedik. Yeni sezon yoğun geçecek tatilin keyfini çıkarıyorum" dedi. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen güzel oyuncu, muhabirlere teşekkür ederek evinin yolunu tuttu.