Özge Özpirinçci Kadın Dizisine Duygusal Satırlarla Veda Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gece 81. bölümüyle yayın hayatına veda eden Kadın dizisine duygu dolu satırları kaleme alarak veda etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gece 81. bölümüyle yayın hayatına veda eden Kadın dizisine duygu dolu satırları kaleme alarak veda etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gece 81. bölümüyle yayın hayatına veda eden Kadın dizisine duygu dolu satırları kaleme alarak veda etti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadın dizisi için "Bazı hikayeler vardır sonunu bilmeden koyulursun yola. Butun risklerini, avantajlarını, getireceklerini, götüreceklerini, kazandıracaklarını, kaybettireceklerini, öğreteceklerini, değiştireceklerini, zorluklarını ve butun bunların sana ne katacağını tahmin edersin ama çok daha fazlasını edinirsin yolun sonunda. Hayatta ne olursa olsun hep “iyi insan” olmaya çalışan biriyim. Ve sen, yorgun ama güzel savaşçı Bahar, beni bu misyonumda bir adim daha ilerlettin. Çünkü @handealtayli ruhuyla, kalemiyle her bolum dokturdu! Çünkü @mervegirgin in eli hep üstümüzdeydi! Çünkü @nadimguc ve @eceerdek her sorumu dinledi ve benimle her tartışmaya koşulsuzca girdi! Çünkü bütün oyuncu arkadaşlarım @kubrasuzgunofficial @ali_semi_sefil @canercindoruk @duman_feyyaz @serif_erol @gokceeyuboglu @seraykaya @aycaerturan @bennu_yldrmlar ve bu sezon hikayemize katılıp bana son virajı almam icin güç veren @humeyra19 benim en güzel yoldaşlarım oldu! Çünkü 81 bolum boyunca sette her an rahat, sıcak, tok, mutlu, iyi, huzurlu olmam icin uğraşan canım reji, kamera, set, kostüm, ışık, sac-makyaj, sanat ve prodüksiyon ekiplerim beni hep sevdi, saydı ve kolladı ve işimi kolaylaştırdı! Çünkü @denizbulutguner her bolumu ilk bölümmüş gibi kurguladı! Çünkü @sznsumeli sete her geldiginde gözümün içine bakıp kalbinin icinden “iyi misiniz?” diye sordu. Çünkü @batukaya_ her set günü (gercekten her set günü) sabah ilk iş yanıma gelip bana sarıldı öptü ve günün geri kalanını bitirme enerjisi verdi. Her birinize tek tek çok teşekkür ederim! Yayında ve yapımda emeği geçen bütün gizli savaşçılara çok teşekkür ederim! @medyapimresmi ye teşekkür ederim! @foxturkiye ye teşekkür ederim! Bu projenin hayata geçmesini mümkün kılan her tesadüfe teşekkür ederim! 81 bölüm boyunca bu zorlu yolculuğumuza eşlik eden siz değerli izleyicilerimize çok teşekkür ederim! Bir hikayenin, bir karakterin daha sonuna geldik. Beni büyüttüğün icin @kadindizifox ve canım Bahar sana çok teşekkür ederim!  Bu macera bütün “gerçek Bahar’lara” bir saygı duruşu olsun! Sevgiyle kalın..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.