Özge Özpirinçci'nin Meriç Aral İle Oyunu İlgi Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Meriç Aral ile oyun oynarken çekilmiş bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Meriç Aral ile oyun oynarken çekilmiş bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla en az oyunculuğu kadar konuşulmayı başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Biz Böyleyiz filminin setinde Meriç Aral ile oyun oynarken çekilmiş bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Yayınladığı videosunda Meriç Aral ile oyun oynayan ünlü oyuncu "Meriç Aral ile Biz Böyleyiz setinde basit bir oyunu “beyin egzersizine” dönüştürdüğümüz dakikalar... Başta benim dahiyane “bu videoyu reverse yapcam” demem, Engin Öztürk’ün ortamda olan herhangi bir goygoya ışık hızıyla dahil olması ve canım Melikşah Taş’ın yaptıklarımıza anlam vermese de bizi çekmeye devam etmesi... İste ekip ruhu! Biz Böyleyiz SİNEMALARDA!" ifadelerini kullanırken, bu videosu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Özge Özpirinçci'nin o videosu;