Özge Ulusoy Eski Fotoğrafını Paylaştı! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! Yazık Etmiş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2003 yılında güzellik kraliçesi seçildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, takipçileri güzel mankeni yorum yağmuruna tuttu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2003 yılında güzellik kraliçesi seçildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, takipçileri güzel mankeni yorum yağmuruna tuttu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2003 yılında güzellik kraliçesi seçildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, takipçileri güzel mankeni yorum yağmuruna tuttu.

 

Yazık etmiş kendine!

 

Özge Ulusoy 2003 yılında güzellik kraliçesi seçilmişti. Ulusoy, sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü mankene beğeni yağdı. Kimisi olumlu yorum yaparken, kimisi de eleştiri yağmuruna tuttu. 2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve sonrasında podyumların aranan modelleri arasına giren Özge Ulusoy'un yıllar içindeki değişimi sosyal medyanın diline düştü. Değişimi hakkında "Bugüne dek yüzüme bıçak değmedi. Sadece botoks ve dolgu yaptırıyorum" yorumunda bulunan Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olduğunu itiraf etmişti. Uzun yıllardır modellik yapan ve şimdilerde sunuculuk da yapan Özge Ulusoy'un son paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Özge Ulusoy son olarak, güzellik kraliçesi seçildiği 2003'e ait fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Ünlü modelin 19 yılda estetik operasyonlar nedeniyle büyük bir değişime uğradığı görüldü.

 

İşte ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un estetiksiz hali... Takipçileri, "Eski hali daha güzelmiş", "Yazık etmiş kendine" diye yorum yaptı.

 

ozge ulusoy eski fotografini paylasti takipcileri yazik etmis kendine