Özge Ulusoy'un Milyonluk Yüzüğü Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy önceki gün objektiflere yansırken milyonluk yüzüğü sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy önceki gün objektiflere yansırken milyonluk yüzüğü sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy önceki gün objektiflere yansırken milyonluk yüzüğü sosyal medyada gündem oldu. 

 

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Yıllar içerisindeki değişimi ile sık sık gündeme gelen ve son olarak estetik sorularına, 'Ne estetiği bol su içiyorum' sözleriyle çok konuşulan Özge Ulusoy, parmağındaki tektaşıyla dikkat çekti. Elinin üzerindeki dövmelere açıklık getiren Özge Ulusoy'a, 'evlilik' sorusu soruldu. 2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve sonrasında podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyanın gündeminde.

 

"BOL SU İÇİYORUM”

 

Güzellik sırrını açıklayan Ulusoy, "Her ne kadar ‘çok estetik yaptırdı’ deseler de, görüldüğü üzere doğal halimden gayet memnunum. Yediğime, içtiğime, uykuma özen gösteriyorum. Bol su içiyorum" deyince sosyal medyanın diline düşmüştü. Özge Ulusoy’un "Su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklaması hatırlatılan Tuğba Ekinci; tartışma yaratacak bir cevap vermişti. Sivri dilli şarkıcı, "Sadece su içerek İskeletor'a dönersiniz, zaten o arkadaş da İskeletor gibi. Kadın dediğin ele avuca gelecek. Kılçık gibi kadın olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

 

ozge ulusoy un milyonluk yuzugu sosyal medyada gundem oldu

 

BİR MİLYON TL'LİK YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

 

Özge Ulusoy, önceki gün Nişantaşı City's de görüntülendi. Değeri 1 milyon TL'den fazla olduğu öğrenilen parmağındaki tektaş pırlanta yüzüğüyle dikkatleri üzerine toplayan Özge Ulusoy, yüzüğün sorulması üzerine utangaç tavırlar sergiledi.



Etiketler: