Özge Yağız'dan Sosyal Medya Açıklaması! Arada Bir Detoks İyi Geliyor!

Baba dizisinde canlandırdığı Büşra karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız, MAG dergisine verdiği röportajda arada sosyal medya sayfasını kapattığını bunun kendisine iyi geldiğini söyledi. 

 

Baba dizisinde canlandırdığı Büşra karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız, MAG dergisine verdiği röportajda arada sosyal medya sayfasını kapattığını bunun kendisine iyi geldiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Yağız, MAG dergisine verdiği röportajda arada sosyal medya sayfasını kapattığını bunun kendisine iyi geldiğini söyledi. 

 

Sosyal medya detoksu iyi geliyor!

 

Aktif olarak kullandığı sosyal medyasını arada bir kapattığını belirten Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız, MAG dergisine şunları söyledi: "Gezinmek, güncel kalmak güzel oluyor ama arada sosyal medya detoksu yapıyorum. Çok iyi geliyor. Telefona bağımlı kalmayı sevmiyorum, kişisel verimliliğimi etkiliyor.' Genç oyuncu Özge Yağız, kendini ise duygusal, çalışkan ve doğal olarak tanımlıyor. 

 

ozge yagiz arada sosyal medya detoksu iyi geliyor