Özge Yağız Ä°le Gökberk Demirci Ayrıldılar! Evlenmeleri Bekleniyordu!

Safir dizisiyle ekranlara dönen Özge Yağız uzun süredir aÅŸk yaÅŸadığı meslektaşı Gökberk Demirci ile iliÅŸkisini noktaladı. 

 

Safir dizisiyle ekranlara dönen Özge Yağız uzun süredir aÅŸk yaÅŸadığı meslektaşı Gökberk Demirci ile iliÅŸkisini noktaladı. Safir dizisiyle ekranlara dönen Özge Yağız uzun süredir aÅŸk yaÅŸadığı meslektaşı Gökberk Demirci ile iliÅŸkisini noktaladı.

 

Dizi dünyasının gözde çifti Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin ikinci kez ÅŸans verdikleri iliÅŸkileri sona erdi. Özge Yağız ile Gökberk Demirci‘nin “Yemin” dizisinde baÅŸlayan beraberlikleri kısa bir ayrılıktan sonra devam etmiÅŸti. Her yerde el ele, göz göze olan çiftin beraberliÄŸiyle ilgili herkes evlilik haberi beklerken ayrılık bilgisi geldi.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ’ın haberine göre; Ä°liÅŸkilerine ikinci kez ÅŸans veren iki baÅŸarılı oyuncu bir kez daha ayrılık kararı aldı. Özge Yağız bu sezon baÅŸrolünü oynadığı “Safir” dizisinin çekimleri nedeniyle Kapadokya‘da, Gökberk Demirci de geçen sezon sonunda ekibine dahil olduÄŸu “Üç Kız KardeÅŸ” nedeniyle Ayvalık’ta bulunuyor.