Özge Yağız Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Özge Yağız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Özge Yağız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Özge Yağız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Yağız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Özge Yağız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ozge yagiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Özge Yağız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir?

 

Özge Yağız kimdir? Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur. 10 Nisan 1997 tarihinde doğan Özge Yağız, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve Koç burcudur.Eğitimini Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde tamamlamış olan isim ardından ise No:10 Studios’a yazılarak burada oyunculuk dersleri almıştır. Hasan Güngör menajerliğe bağlı olarak oyunculuk mesleğini sürdüren isim, ilk olarak ekranlara “Adını Sen Koy” adındaki dizi ile çıkmıştır.Bu dizide Zeliha ismi ile izlemiş olduğumuz oyuncu, dizide herkesin beğenisini kazanarak ilk projesinde önemli bir yükselme elde etmiştir. İkinci oyunculuk deneyimini Kanal 7 ekranlarındaki “Yemin” isimli dizi ile gerçekleştirmiş olan oyuncu bu dizide Reyhan karakterini canlandıran kişidir.