Özgün'den Çocuk Açıklaması! Bebek Bekliyorduk Allah Melek Yolladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özgün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özgün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Özgün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu.

 

ozgun den cocuk aciklamasi bebek beliyorduk allah melek yolladi

 

Bebek bekliyorduk, Allah melek yolladı!

 

Özgün, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Özgün, oğlu Ediz’in yaklaşan doğum günü için hediye olarak Down sendromlu çocukların eğitimine bağış yapacak. Şarkıcı, "Ediz'e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık" dedi. Şarkıcı, "Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize bir melek gönderdi" diyerek oğluna olan sevgisini dile getirdi.

 

 



Etiketler: