Özgür Demirtaş'tan Dikkat Çeken Dolar Yorumu! Sonrasını Sonra Konuşalım! Ne Kadar Olur Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken prof. Özgür Demirtaş yaptığı açıklamada yeni dolar tahminini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken prof. Özgür Demirtaş yaptığı açıklamada yeni dolar tahminini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken prof. Özgür Demirtaş yaptığı açıklamada yeni dolar tahminini paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar kuruna ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Dolar/TL tahminini paylaşan Demirtaş, "Sonrasını sonra konuşalım" dedi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın(TCMB) AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın benimsediği “Nas” ekonomi politikasının etkisiyle Eylül 2021’den beri indirime gittiği ve bu aya kadar dört ay boyunca sabit tuttuğu politika faizini 650 baz puan arttırmasına rağmen döviz kurlarının yükselişi ekonomi gündeminin önde gelen başlıklarından biri. İktisatçı Prof. Dr. Özgür Demirtaş da 25,84 TL ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek noktasına ulaşan Dolar kuru hakkında öngörüsünü paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, “Dolar: Gideceği yer 28. Sonrasını sonra konuşalım…” ifadelerini kullandı.

 

ozgur demirtas dolarin gidecegi yeri acikladi sonrasini sonra konusalim