Özgür Gökçe Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Özgür Gökçe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla isminden sık sık söz ettiren ünlü ÅŸef Nusret Gökçe'nin kardeÅŸi Özgür Gökçe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özgür Gökçe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Özgür Gökçe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla isminden sık sık söz ettiren ünlü ÅŸef Nusret Gökçe'nin kardeÅŸi Özgür Gökçe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özgür Gökçe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli Mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ozgur gokce kimdir nerelidir kac yasindadir evli mi

 

Özgür Gökçe kimdir? Nerelidir? Evli Mi? 

 

Özgür Gökçe kimdir? Nusret Gökçe’nin kardeÅŸi Özgür Gökçe 28 Kasım tarihinde dünyaya gelmiÅŸtir. Burcu yaydır. Dünyanın çeÅŸitli yerlerinde mekanı bulunan Nusret'in ünlü etçi kardeÅŸi Özgür Gökçe, kendi camiasında Sultan Chef olarak tanınıyor. Sultan Chef, yıllar önce Türk menÅŸeili bir ÅŸirket ile anlaÅŸarak Kuveyt'teki restoranın başına geçti. Kuveyt'te "Sultan Cheff" olarak açılan restoranda et piÅŸirip herkesin gönlünü kazanan Özgür Gökçe, abisine de rakip olmuÅŸtur. Özgür Gökçe evli ve 2 çocuk babasıdır. Instagram’da ozgurrgokcee ismiyle paylaşımlarına devam eden Gökçe’nin 96.3K takipçisi bulunmaktadır.