Özgür Özel'in KonuÅŸması Sırasında 'KılıçdaroÄŸlu' Sloganları!

CHP Ä°zmir Ä°l Kongresi'nde konuÅŸan Genel BaÅŸkan adayı Özgür Özel'in konuÅŸması sırasında atılan sloganlar gündem oldu. 

 

CHP Ä°zmir Ä°l Kongresi'nde konuÅŸan Genel BaÅŸkan adayı Özgür Özel'in konuÅŸması sırasında atılan sloganlar gündem oldu. CHP Ä°zmir Ä°l Kongresi'nde konuÅŸan Genel BaÅŸkan adayı Özgür Özel'in konuÅŸması sırasında atılan sloganlar gündem oldu. 

 

Gençlerin umudu KılıçdaroÄŸlu!

 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; CHP Grup BaÅŸkanı Özgür Özel'in Ä°zmir Ä°l Kongresi'ndeki konuÅŸmasında "Gençlerin umudu KılıçdaroÄŸlu" sloganları atıldı. Özel, "Beni Süleyman Soylu susturamadı. Bu talimatı veren de susturamaz" dedi. CHP Genel BaÅŸkanlığı için dün adaylığını açıklayan CHP Grup BaÅŸkanı Özgür Özel, bugün partisinin Ä°zmir Ä°l Kongresi'nde kürsüdeydi.

 

"Sandığı yeniden umut haline getirmek gerektiÄŸini" söyleyen Özel'in konuÅŸması sırasında salondan "Gençlerin umudu KılıçdaroÄŸlu" sloganları yükseldi. Gençlere seslenen Özgür Özel, "Gençler kim dediyse 'Bunu yapın' diye, yapmayın. Benim konuÅŸmama engel olamazsınız. CHP'lilere yakışmaz. Beni Süleyman Soylu susturamadı. Bu talimatı veren de susturamaz" dedi. Özel daha sonra konuÅŸmasına devam etti.