Özgür Tetik'in Eşi Tuğba Tetik'in Paylaşımı Kaos Yarattı! Özgür Tetik Survivor 2024 All Star'dan Elendi Mi?

Hakan Hatipoğlu, Sercan Yıldırım, Yiğit Poyraz ve Özgür Tetik'in eleme adayı olduğu Survivor'da heyecan dorukta. Survivor'a veda eden isim bugün belli olacak. Fakat Özgür'ün eşi Tuğba Tetik'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şaşırttı. Bu paylaşım, 'Survivor Özgür elendi mi?' sorusunu akıllara getirdi.

 

Fakat konuya ilişkin detay düellonun oynanmasıyla netlik kazandı. Dünyanın en zor yarışması Survivor'a bu akşam 1 yarışmacı veda edecek. Hakan Hatipoğlu, Sercan Yıldırım, Yiğit Poyraz ve Özgür Tetik'in eleme potasında olduğu programda 4 yarışmacı da düelloda kozlarını paylaşıyor.

 

tugba tetik in paylasimi olay oldu ozgur tetik survivor dan elendi mi

 

O PAYLAŞIM AKILLARI KARIŞTIRMIŞTI

 

Tuğba Tetik, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda eşi Özgür'e dair şu ifadeleri kullandı: “Sevgili hocamız kalsa da bizimdir, yanımıza gelse de… Dizinde ameliyatı, belinde fıtığı, kasığında sakatlığıyla gittiği yarışmada, onun şartlarında kimse daha iyisini yapamazdı.” Tuğba Tetik’in bu paylaşımı Survivor takipçilerini sosyal medyada birbirine düşürdü. İddiaların gerçek olup olmadığı tartışma konusu oldu. Düello oyununda Sercan ile Özgür yarışmada kalmayı garantiledi. Adaya veda edecek isim birazdan belli olacak.