Özkan Uğur'un Sağlık Durumu İle İlgili Yeni Açıklama! Yakınları Açıkladı!

MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur lenf kanseri ile mücadelesini yoğun bakımda sürdürürken yakınlarından ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi. 

 

MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur lenf kanseri ile mücadelesini yoğun bakımda sürdürürken yakınlarından ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi. MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur lenf kanseri ile mücadelesini yoğun bakımda sürdürürken yakınlarından ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi. 

 

MFÖ grubunun üyesi, müzisyen, sinema ve dizi oyuncusu olan Özkan Uğur'dan üzen haber geldi. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen müzisyenin hastalığı yeniden nüksetti. 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur'un sağlık durumu ile ilgili yakınları tarafından yeni açıklama geldi.

 

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

 

Tedavisi yoğun bakımda devam eden Özkan Uğur'un sağlığı hakkında en yetkili kişi açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özkan'ın sağlığı hakkında şunları söyledi: Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

 

ÜÇ AYDIR YOĞUN BAKIMDA

 

Hastalığı yeniden nükseden Uğur'un üç aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenilmişti. Özkan Uğur'un entübe edildiği de belirtilmişti. Ünlü şarkıcının yakınları derin üzüntü içinde sosyal medyada yer alan söylentilere  yanıt vermek durumunda kaldı.

 

"YÜZLERCE MESAJA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUM" 

 

Özkan Uğur'un yeğeni Özlem Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Sosyal medyada amcamla ilgili yayımlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz. Süreci için bizlerden gelecek habere itibar ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

"DUALARINIZI ESİRGEMEYİN”

 

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, konuyla ilgili açıklamada bulunmuştu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.

 

"BÖBREKLERİ VE CİĞERLERİ ÇOK ZORLANIYOR”

 

'MFÖ' grubunun bir diğer üyesi olan Fuat Güner de yakın arkadaşının sağlık durumu hakkında konuşarak. Güner, "Özkan Uğur'un, kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri çok zorlanıyor. Ciğerlerine müdahale edildi ve bir miktar su çekildi ama doktorlarından aldığımız bilgiye göre 4-5 gün içerisinde dostumdan güzel haberler alacağız" demişti.



Etiketler: