Özlem Ada Şahin Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Ne İş Yapıyor?

Özlem Ada Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Özlem Ada Şahin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Özlem Ada Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Özlem Ada Şahin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem ada sahin kimdir nerelidir evli mi ne is yapiyor

 

Özlem Ada Şahin kimdir? Nerelidir? Evli mi? Ne iş yapıyor?

 

Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin, Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık'ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Şarkıcı Berkay'ın eşi ve model Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991'de Balıkesir Ayvalık'ta doğdu. Baba tarafından Yugoslavya göçmenidir. Annesi de Boşnak asıllıdır. Yeditepe Üniversitesi Radyo,Televizyon ve Sinema bölümü mezunu Özlem Ada Şahin, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de lisans eğitimine devam etmektedir. Asıl mesleği modellik olan Özlem Ada Şahin, 2011 yılında Muhteşem yüzyıl dizisinde de rol alarak oyunculukta da boy göstermiştir. Özlem Ada Şahin, 31 Ağustos 2016'da şarkıcı Berkay Şahin ile evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var. Asıl soyadı Katipoğlu olan model, evlendikten sonra şarkıcı eşinin soyadını (Şahin) almıştır.