Özlem Lina Altınok Öz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Ne İş Yapıyor?

Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Özlem Lina Altınok Öz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Özlem Lina Altınok Öz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem lina altinok oz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

 

Özlem Lina Altınok Öz kimdir? Özlem Lina Altınok Öz 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 34 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nde tamamlamıştır. Hemşirelik alanındaki eğitimini yüksek lisans ve doktora çalışmalarıyla sürdüren Özlem Lina Altınok Öz, şu an doktora tez döneminde bulunuyor. Birçok üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Instagram’da ozlemlinaoz ismiyle paylaşımlarına devam eden Özlem Lina Altınok Öz’ün bu mecrada 2.5M takipçisi bulunmaktadır. 4. çocuğuna hamile olmasıyla gündemdedir.