Özlem Parlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Özlem Parlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Özlem Parlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Özlem Parlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Özlem Parlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Özlem Parlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son döneme yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve manken Özlem Parlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Özlem Parlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem parlu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Özlem Parlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Özlem Parlu kimdir? Oyunculuğun yanı sıra modellik de yapan Özlem Parlu, Orduludur. Türkiye'nin Selin Ciğerci videosuyla tanıdığı Parlu yakın arkadaşı Ebru Polat'ın son klibinde oynamıştı. Ciğerci, o dönemler nişanlısı futbolcu Gökhan Çıra’ya sosyal medyadan mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu’yu bir mekanda ifşa etmiş ve bu anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Bu kez ise boşanmalarını fırsat bilen Parlu Instagram'dan Gökhan Çıra'ya mesaj atarak "Hoş çocuksun doğru yolu bulmuşsun, zamanında demiştim sana" demesiyle gündeme geldi. Instagram hesabında 227 bini aşkın takipçisi bulunan Parlu'nun kullanıcı adı ozlemparluu şeklindedir.



Etiketler: