Özlem Yıldız Fit Görüntüsü İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Özlem Yıldız, önceki gün eski arkadaşları İlgi Gövsa ve Emine Ün ile Bodrum'da tatile çıkarken, plajda fit görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Özlem Yıldız, önceki gün eski arkadaşları İlgi Gövsa ve Emine Ün ile Bodrum'da tatile çıkarken, plajda fit görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Özlem Yıldız, önceki gün eski arkadaşları İlgi Gövsa ve Emine Ün ile Bodrum'da tatile çıkarken, plajda fit görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

 

Plaja damga vurdu!

 

Posta gazetesinin haberine göre; Sunucu Özlem Yıldız geçtiğimiz gün Bodrum'da görüntülendi. Bir zamanlar aynı podyumu paylaştığı manken arkadaşları; Emine Ün ve İlgi Gövsa ile buluştu. Birlikte denize girip güneşlendiler. Özlem Yıldız, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Plajda yakın arkadaşları Emine Ün ve İlgi Gövsa ile birlikte güneşlenerek sohbet eden başarılı manken, Bodrum'un bunaltıcı sıcağına daha fazla dayanamayarak kendini denize attı. Denizde dostlarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiren Özlem Yıldız, fit fiziğiyle de genç mankenlere taş çıkardı, tüm bakışları üzerinde topladı. Özlem Yıldız fit fiziğiyle genç mankenlere taş çıkardı. 

 

ozlem yildiz fit goruntusu ile plaja damga vurdu