Öznur Serçeler'den Afra Saraçoğlu Ve Mert Ramazan Demir'e Övgüler! Gündem Oldu!

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte rol alan ünlü oyuncu Öznur Serçeler yaptığı açıklamada ikiliye övgüler yağdırdı. 

 

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte rol alan ünlü oyuncu Öznur Serçeler yaptığı açıklamada ikiliye övgüler yağdırdı. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Star TV'nin çok sevilen cuma dizisi Yalı Çapkını'nda Asuman Korhan karakterine hayat veren Öznur Serçeler, rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'e övgüler yağdırdı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle konuşulmaya devam ediyor. Yalı Çapkını'nda Fuat'ın eşi Asuman Korhan'a hayat veren Öznur Serçeler, son röportajında rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'e övgü yağdırdı.

 

"İKİSİ DE ÇOK PROFESYONEL”

 

Gazetemagazin'in haberine göre; Serçeler, rol arkadaşları için "İkisi de inanılmaz profesyoneller. İşin en başından beri ikisi de kendi işini en iyi yapmaya odaklanan, kendi rollerine odaklanan herkesle çok güzel diyalogları olan profesyonel insanlar. İkisiyle de çok iyi anlaşıyorum, ikisinin de çok keyifli insanlar olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Yalı Çapkını setiyle ilgili de konuşan Serçeler, "Sette hiçbir şekilde kimsenin kimseye verdiği bir rahatsızlık olmadığı için de her gün şükrediyorum"  dedi.

 

"BIÇAK KEMİĞE DAYANANA KADAR SESSİZ KALMAYI SEÇİYOR”

 

Öznur Serçeler, daha önce verdiği bir röportajda Yalı Çapkını'ndaki karakteri Asuman için "Asuman yapıcı uzlaşmayı öncelik tutan bir karakter. Empati yeteneği oldukça güçlü. Fakat o da bir insan ve bazen başına gelen zorluklarla mücadele etmekte zorlanıyor. Bu bazen onun içine kapanmasına sebep olurken bazen de tepki veriyor. Ama genel anlamda sabırlı ve empatik bir insan olduğu için gerçekten bıçak kemiğe dayanana kadar sessiz kalmayı seçiyor" ifadelerini kullanmıştı.