Öznur Serçeler'in Bikinili Küvet Paylaşımı Olay Oldu! Tövbe Allah'ım Beni Affet!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Yalı Çapkını dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Öznur Serçeler'in Cem Talu tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde verdiği bikinili küvet pozu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Yalı Çapkını dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Öznur Serçeler'in Cem Talu tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde verdiği bikinili küvet pozu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Öznur Serçeler'in Cem Talu tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde verdiği bikinili küvet pozu sosyal medyada gündem oldu.  

 

oznur serceler in bikinili kuvet pozu sosyal medyada olay oldu tovbe allahim sen beni affet

 

Tövbe Allah'ım beni affet!

 

Instagram sayfasından yaptığı bikinili küvet paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Öznur Serçeler için takipçileri "Tövbe, tövbe, tövbe, tövbe, Allahım beni affet.", "Beni affedin ve Hz. Muhammed için dua edin ve gönderiyi silin lütfen", "Kızım, üstünü ört!!!", "Fotoğrafı Evikat yükledi", "Seni görmeyeyim ayıp değil mi kız" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.