Pelin Akil Ailesiyle Mekan Çıkışı Objektiflere Yansıdı! Herşey Yolunda!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil, ailesiyle Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil, ailesiyle Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Akil, ailesiyle Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülenirken, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Pelin Akil, eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Lina ve Alin ile birlikte Arnavutköy'deydi. Bir mekanda yemek yiyen Altan ailesinin keyifli anları objektiflere yansıdı. Mekan çıkışında gazetecilerle sohbet eden Pelin Akil, "Her şey yolunda. Dizi çok güzel gidiyor. Anıl da yeni bir diziye dahil oldu." dedi. Yeni yılı evlerinde geçireceklerini söyleyen ünlü çift, "Herkese sağlıklı ve maskesiz bir yıl diliyoruz." dedikten sonra oradan ayrıldı.

 

pelin akil gundeme dair aciklamalar yapti



Etiketler: