Pelin Akil'den Çocukları İçin Duygusal Doğum Günü Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuklarının doğum günü için duygusal bir mesaj paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuklarının doğum günü için duygusal bir mesaj paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuklarının doğum günü için duygusal bir mesaj paylaştı. 

 

İyi ki beni anneniz seçtiniz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuklarının doğum günü için " Evlatlarım… Bu sevginin ötesi yok berisi yok benzeri yok tarifi yok. Lezzeti çok kıymeti çok neşesi çok. Şuan bu saatlerde heyecandan uyuyamamıştım. Karnımda olmanızın son saatleri diye bu anları unutmayacağım diye gözlerim dolu sözler veriyordum size. Ve çok merak ediyordum. O ilk kavuşma anımızı,neye kime benzediğinizi, ne hissedeceğimi… sizi bağrıma bastıkları an sıcaklığınızı, o ağlayan sesinizin verdiği huzuru anlatamam da unutmam da… Mucizelerim benim. Kelebeklerim, sarı papatyalarım, ömrünüz çok güzel olsun, ayağınıza minik çakıl taşları dışında taş değmesin, karşınıza güzel insanlar çıksın. Maceralarımız kahkahalarımız çoşkumuz neşemiz bol olsun. Sağlıklı çiçek gibi yaşamınız olsun. İyi ki doğdunuz iyi ki anneniz olarak beni seçtiniz. Sizi çok ama çok seviyorum" ifadelerini kullanan Akil sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

pelin akil den cocuklarinin dogum gunu icin duygusal mesaj iyi ki beni anneniz sectiniz



Etiketler: