Pelin Akil'in Fahriye Evcen'e Benzerliği Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil'in yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen'e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil'in yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen'e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakterindeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Akil'in yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen'e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. 

 

İkizi kadar benziyorsun! 

 

 Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakterindeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Akil'in yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen'e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen'e benzetilen ünlü oyuncuya takipçileri "Fahriye Evcen'e ikizi kadar benziyorsun" yorumunda bulundular. 

 

İşte o benzerlik;

 

pelin akil in fahriye evcen e benzerligi sosyal medyada gundem oldu