Pelin Akil 'Son AkÅŸam YemeÄŸi'nin Basın Toplantısında GözyaÅŸlarına Hakim Olamadı! 'O Dönemde Gibi Hissettim'!

Ünlü oyuncu Pelin Akil rol aldığı 'Son AkÅŸam YemeÄŸi' filminin basın toplantısında duygusal anlar yaÅŸayarak gözyaÅŸlarına hakim olamazken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Ünlü oyuncu Pelin Akil rol aldığı 'Son AkÅŸam YemeÄŸi' filminin basın toplantısında duygusal anlar yaÅŸayarak gözyaÅŸlarına hakim olamazken çarpıcı ifadeler kullandı. Ünlü oyuncu Pelin Akil rol aldığı 'Son AkÅŸam YemeÄŸi' filminin basın toplantısında duygusal anlar yaÅŸayarak gözyaÅŸlarına hakim olamazken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya KöÅŸkü’nün mutfağında yaÅŸananları konu alan 'Son AkÅŸam YemeÄŸi' filminin basın toplantısı, önceki gün Sefaköy'de yapıldı. BaÅŸrol oyuncularından Pelin Akil, rolünü anlatırken gözyaÅŸlarına hakim olamadı. 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi yaÅŸananları beyazperdeye taşıyacak olan Son AkÅŸam YemeÄŸi'nde Latife Hanım'ı canlandıran Pelin Akil, filmin basın toplantısında duygusal anlar yaÅŸadı.

 

"HÄ°ÇBÄ°RÄ°NÄ° BÄ°LEREK Ä°ZLEMEDÄ°M”

 

"Çok gururlu ve heyecanlıyım. Latife Hanım çok oynanmış ama ben hiçbirini bilerek izlemedim. Onunla ilgili baÅŸka ÅŸeyler hissedip, onu yaÅŸamaya çalışacağım. Çekimlerde kendimi o dönemdeymiÅŸ gibi hissettim" dedi. Onur Tuna ise "Teklif aldığımda çok heyecanlandım. Bu film Türk milletinin egemenliÄŸini, hakimiyetini ve mücadelesini anlatıyor. Çok güzel bir kadro ve ekip ile güzel bir film olacağına inanıyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu. Yurt dışı tatiline çıkacağını söyleyen güzel oyuncu, "Bu sene çok tatil yapamadım, bu projeden sonra yurt dışına gideceÄŸim. BilmediÄŸim sokaklara girip adres soruyorum. Kendimi dinliyorum, çok iyi geliyor bana" ifadelerini kullandı. 'Arka Sıradakiler' dizisinde oynarken tanıştığı oyuncu Anıl Altan ile 2016 yılından beri evli olan, 2019'da ikizleri Lina ve Alin'i kucağına alan Pelin Akil, "Çocuklar da gayet iyiler. Ben ileride mesleklerine karışmayacağım ama babaları tenis oyuncusu olmalarını istiyor" açıklamasını yaptı.



Etiketler: