Pelin Dindar En Sevdiği Ürünlerle Makyaj Yaptı!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Pelin Dindar, yayınladığı videosunda bu kez en sevdiği ürünlerle makyaj yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Pelin Dindar, yayınladığı videosunda bu kez en sevdiği ürünlerle makyaj yaptı. Youtube'da son zamanlarda dikkat çeken ünlü Youtuber, yayınladığı yeni videosunda en sevdiği ürünleri kullanarak makyaj yaparken, bir yandan da takipçileri ile dertleşti. 

 

En sevdiği ürünlerle yaptığı makyajda The Ordinary Buffet nemlendirici, NYX Bare with me renkli nemlendirici, Urban decay color corrector, Bobbi brown lip and cheek fresh melon, NYX away we glow aydınlatıcı glazed donuts rengi, Nars sexual healing ruj, MAC boldly bear dudak kalemi ürünlerini kullanan ünlü Youtuber kullandığı ürünlerle ilgili detaylı bilgiler verirken, makyajında uyguladığı teknikler hakkında da detaylı bilgiler verdi. 

 

Ayrıca makyajıyla ilgili bilgiler verirken, takipçileri ile de dertleşen ünlü Youtuber hayatında olup bitenleri anlattı. İlginç içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.