Pelin Karahan'dan Gelecekte Çocuklarına Not! Kadın Çalışır Ve Para Kazanır!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda gelecekte çocuklarının okuduğunda hatırlayabilmeleri için önemli sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda gelecekte çocuklarının okuduğunda hatırlayabilmeleri için önemli sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda gelecekte çocuklarının okuduğunda hatırlayabilmeleri için önemli sözler söyledi.

 

Kadın çalışır ve para kazanır! 

 

Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda "İleride çocuklarınız bu röportajı okuduğunda onlara ne söylemek istersiniz?" sorusuna "Çalışmanın bir kadın için önemli olduğunu düşünüyorum ve bunu da çocuklarıma empoze ediyorum. Kendimden yola çıkarak onlara hep şunu öğretmeye çalışıyorum “kadın çalışır ve para kazanır” bunu bilsinler ki karşı tarafa bunun bilincinde olarak yaklaşsınlar. Umarım bunu tam anlamıyla size öğretebilmişimdir" yanıtını verdi.

 

pelin karahan dan cocuklarina gelecek icin notlar