Pelin Öztekin'den Rasim Öztekin Açıklaması! Babamla Gişede Kapışacağız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Öztekin, önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, babasıyla gişede kapışacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Öztekin, önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, babasıyla gişede kapışacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Öztekin, önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, babasıyla gişede kapışacağını söyledi. 

 

Babamla gişede kapışacağız!

 

Oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün Cihangir'de yer alan bir mekanda objektiflere takıldı. Basın mensuplarını kırmayarak kendisine yöneltilen sorularını yanıtlayan Öztekin, geçen sene hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin'in oynadığı son filmi 'Dijital Esaret’ hakkında konuştu. Öztekin, gazetecilerin "Babanız rahmetli Rasim Öztekin’in de filmi gösterime girecek. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, şu yanıtı verdi: "Evet, babam vefat etmeden önce son bir filmde oynamıştı. Ben izleyemedim hiç sahnelerini henüz, çok değişik bir duygu olacak benim için de. Hatta şöyle ki benim de o tarihlerde filmim gösterime girecek, babam ile gişede kapışacağız. İnşallah o geçer beni. Babam bu sefer filmini gökyüzünde izleyecek, benim için de değişik bir durum." 

 

pelin oztekin den rasim oztekin aciklamasi