Pelin Öztekin Galatasaray Kongre Üyesi Olmasını Eleştirenlere Yanıt Verdi! 'Bizim Ailede Torpil Geçmez!'

Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pelin Öztekin Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi olurken, yaptığı paylaşımı eleştirenlere verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pelin Öztekin Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi olurken, yaptığı paylaşımı eleştirenlere verdiği yanıt ile gündem oldu. Verdiği kilolarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Öztekin Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi olurken, yaptığı paylaşımı eleştirenlere verdiği yanıt ile gündem oldu.

 

'Bizim ailede torpil geçmez!' 

 

X platformundan yaptığı açıklamada Galatasaray paylaşımını eleştiren takipçilerine yanıt veren ünlü oyuncu Pelin Öztekin şu ifadeleri kullandı: 

 

"Geçen sezon 2 deplasman ve 1 iç saha maçı kaçırdım. Bu sezon ilk deplasman hariç tüm maçlara geçen sezon olduğu gibi  kendi gücümle gittim. Fikri hür, vicdanı hür olarak üzüntümle, acımla eleştirdim. Klavye delikanlısı olmak çok kolay! Deplasmanda görmek isterim  bu asi sözlerinizi!  Hayatımda ilk defa forma hediye geldi diye bu sözleri hakedecek son kişiyim! İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. 5 yaşımdan beri ASY’de maça gelen 13 yaşımdan beri Kapalı B blokta kombinesi olan, maç kaçırmayan, setimi, çekimimi maça göre ayarlamaya çalışan biriyim. Babam oyuncu olduğumu ilk dizimin yayınlandığı gece öğrendi! Bizim ailede “Torpil geçmez” ama Galatasaraylı olmayı doğduğum andan itibaren babam & annem öğrendim. Babam turneye giderdi beni maçlara annem getirirdi. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda da değilim. Kendi kazandığım paramla gidebildiğim tüm deplasmanlara ve CL gideceğim. Galatasaray’ı sevmek illa otobüs koridorlarında emek veren abilerimiz, arkadaşlarımız gibi olmadığım için eleştirilmem yersizdir! Herkesin sevgisi kendine!"

 

pelin oztekin den galatasaray paylasimini elestiren takipcilerine yanit bizim ailede torpil gecmez