Petek Dinçöz'den Hamilelik İddialarına Dikkat Çeken Yanıt!

Son dönemde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, eşi ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansırken, hamilelik iddialarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, eşi ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansırken, hamilelik iddialarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evliliğiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz, eşi ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansırken, hamilelik iddialarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

petek dincoz den hamilelik iddialarina yanit

 

Hamilelik iddialarına yanıt verdi!

 

TV100'ün haberine göre; Gençlik aşkı olan ünlü işletmeci Nida Büyükbayraktar’la geçen günlerde nikah masasına oturan Petek Dinçöz, düğün sonrası eşiyle ilk kez Etiler’de bir restoran çıkışı görüntülendi. Petek Dinçöz geçmişte yarım kalan bir beraberliği tamamına erdirdiklerini söyledi. Henüz balayına çıkamadıklarını belirten ünlü şarkıcı yeni projelerinden bahsetti. 42 yaşındaki Petek Dinçöz, hamile olduğu iddiasına yanıt verdi. Petek Dinçöz, evlilik kararının kendisi için çok ani olduğunu söyledi. Dinçöz, "Neden olmasın dedik ve yarım kalan bir şeyi tamamlamak için evlendik. Çocuklar, annem, Nida'nın ailesi çok mutlular." ifadesini kullandı. Petek Dinçöz, hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanlayarak, “Göbeğimi çekebilirsiniz” diyerek basın mensuplarıyla şakalaştı.