Petek Dinçöz Yıllar Sonra Film Gibi Aşk Hikayesini Anlattı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye özel bir röportaj verirken, yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye özel bir röportaj verirken, yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye özel bir röportaj verirken, yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 

 

Asıl adı Didem Ezgü olan Petek Dinçöz, 2014'te nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu ile geçen Mart ayında 8 yıllık evliliklerini bitirdi. Boşanmanın ardından oğlu İrfan Aslan'ın eğitimi için ABD'ye taşınan Dinçöz, daha sonra Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir aşka yelken açtı. Ağustos ayında evlenen ikilinin çocukluk aşkı olduğu ortaya çıktı. "Beni İzmir'e kaçırdılar" diyen Dinçöz'ün son açıklamaları ise "Film gibi" dedirtti. Asıl adı Didem Ezgü olan Petek Dinçöz, 1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında ikinci oldu ve aynı zamanda Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedildi. İki yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli de seçilen Dinçöz'ün hayatı birden değişti. Yakaladığı bu başarı ile üst üste dizi teklifleri alan Dinçöz, 1998'de yayın hayatına başlayan Sırılsıklam adlı diziye Eylül 1999'da ikinci sezonda başrol oynayarak dahil oldu. İkinci durağı da 2000 yapımı Zehirli Çiçek olan Dinçöz, bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaştı. Müzik piyasasına da adım atan Dinçöz, assolist olarak başladığı bu yolculukta 'Frekans', 'Doktor Tavsiyesi', 'Bende Kaldı', 'Kısmetsizim' gibi birçok hit şarkıya imza attı. Şarkıcılığa Günay'da sahne alarak başlayan Dinçöz, işleri kadar özel hayatıyla da çok konuşuldu. 2014'te nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu ile geçen Mart ayında 8 yıllık evliliklerini bitiren Dinçöz, boşanmanın ardından oğlu İrfan Aslan'ın eğitimi için ABD'ye taşındı. Dinçöz, daha sonra Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir aşka yelken açtı. Ağustos ayında evlenen ikilinin çocukluk aşkı ortaya çıktı. Dinçöz, Hakan Gence'ye verdiği röportajda ise yıllar sonra kavuştuğu çocukluk aşkı Büyükbayrakdar ile hikayesini anlattı. "Beni İzmir'e kaçırdılar" diyen Dinçöz'ün açıklamaları "Film gibi" dedirtti.

 

 

Petek Dinçöz, Gence'nin "Uzun süredir ortalarda yoksun. En son Miami'ye yerleştiğini ve evlendiğini duyduk..." sözleri üzerine şunları söyledi: Evet. Yıllar sonra ilk röportajım. Çok heyecanlıyım Hakan. Tası tarağı topladıktan sonra 'Çocuğumun geleceği için Miami'ye yerleştim ve müzik kariyerim de bitti' demiştim. Ama şimdi yeniden döndüm. Ellerimi tut bak, buz gibi... Yeniden başlıyor gibi, çok heyecanlıyım.

 

Ünlü şarkıcı, "Miami'den dönmeye neden karar verdin? Temelli mi döndün?" sorusuna da şöyle karşılık verdi: Oğlum İrfan Aslan'ın babasıyla boşandık, velayetini ben aldım ve 'Yurtdışında bir hayat kurup oğlumla orada yaşayayım' dedim. Annem, ben ve oğlum... İstanbul'daki her şeyimi sattım ve orada okyanus manzaralı bir ev aldım. Oğlumu okula yazdırdım. Bu arada İstanbul'a geldim, beş şarkı hazırlayıp klip çektim. Sır perdesiyle müzik piyasasına giriş yapayım dedim. Ama baktım uzaktan olmayacak. Aslan da zorlanıyor, gel-git için mesafe de uzak. Dönmeye karar verdim.

 

Çocukluk aşkı hakkında da konuşan Dinçöz, "Bu arada bir de evlendin. Nida Bey nerede bunlar olurken?" şeklindeki soruyu şöyle cevapladı:  Sana en başından anlatayım. Nida (Büyükbayrakdar) benim çocukluk aşkımdı. Aslında ben 17 yaşındayken tanışmıştık.

 

Aa, sonra ne oldu?

 

Âşık oldum, sevdim ama yaşım çok küçüktü, o 25 yaşındaydı. Annem de genç evlilik yapmış, beni 17 yaşında dünyaya getirmiş. O sebeple istemedi ve beni İzmir'e kaçırdılar. Nida beni her yerde aramış ama bulamamış. Sonra Nida'nın hayatına çocuklarının annesi girmiş, benim hayatıma başka biri girdi. Film gibi yani…

 

Yıllar sonra birbirinizi nasıl buldunuz? 

 

Birbirimizi bir şekilde yeniden bulduk. O da evlenip boşanmış. Ben Miami'deydim. Ve ilk kez birbirimizi görüntülü olarak aradık.

 

17 yaşındaki aşkını yıllar sonra görmek nasıl bir şeydi?

 

Elim ayağım titredi. Saat farkı vardı. Saçımı, makyajımı kendim yaptım. Beni gördü, "Petek yıllar seni hiç değiştirmemiş" dedi.

 

O değişmiş miydi?

 

Yok, zaten ona da söyledim, "Sen değişmiş olsaydın bir limonata içer, hemen naşlardım" dedim. Nida o konuşmada ilk buluşmamızda üzerimde olan kıyafetlere kadar anlattı. Sanki yıllar geçmemiş gibiydi. Birbirimizin tutkuyla gözlerinin içine baktık ve bakıyoruz. Oğlum Aslan'ın da Nida Abisiyle arası çok iyi. Nida'nın üç çocuğu var. Onlarla kardeş oldu. Hep kalabalık bir aile istiyordum ve Allah nasip etti. Hayatımda çok sıkıntılar yaşadım, benim için hayat bitti mi dediğim çok anlar oldu. Ama şimdi yeniden küllerimden doğdum.

 

Sizin evlenme sebebiniz olarak hamile olman gösterilmişti. Ne diyorsun bu iddialara?

 

Fahrettin Aslan ben assolistlik yaparken "Bak, duvarda bir sürü isim ve afiş var. Sen de bu sektöre girdin. Kimsenin söylediğini takmayacak, kavga etmeyeceksin" demişti. Kulağıma küpe oldu bu laf. Çok şey söylendi. Cevap vermek istemedim, istemiyorum. Nida ev aldı dendi, X kişiyle birlikte dendi, hamile mi dendi... Hayır, hamile değilim ama yeniden anne olmak isterim. Ben zamanı kaçırmak istemeyen bir kadınım. Zamana ayak uydurmuyor, zamanı donduruyor, öyle yaşıyorum.

 

Hiç aldattın ya da aldatıldın mı?

 

 Aldatılmış olabilirim... Kesin aldatılmışımdır ama yakalamadım. Asla kimseyi aldatmadım. Ben at gözlüğü takan, aile mefhumunu çok seven bir kadınım.



Etiketler: