Pınar Altuğ'dan Ebru Şallı'nın Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkarini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars için duygusal sözler söyledi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Kelimeler tükendi. Söyleyecek, yazacak birşey bulamıyorum. Duyduğumdan beri kala kaldım. Dayanma gücü, sabır Nur içinde yat güzel evlat" ifadelerini kullanan Altuğ bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;